" />

LumiLux modularni kontrolni sustavi za rasvjetu

 

Pod vlastitim brendom LumiLux možemo Vam ponuditi modularne kontrolne sustave profesionalne rasvjete i specijalnih efekata. LumiLux kontrolni sustavi namijenjeni su diskotekama, klubovima, kafićima, kazalištima te ostalim objektima koji imaju stalnu instalaciju profesionalne show opreme. Pogodnost LumiLux kontrolnih sustava jest potpuna integracija u postojeću tehničku konfiguraciju objekta, kao i modularna koncepcija koja omogućava izradu rješenja "po mjeri" određenog objekta.

 

LumiLux sustav sastoji se od LumiLux softverskog modula i kombinacije hardverskih modula kao što su ekrani osjetljivi na dodir, kontrolne konzole i tableti. Klijent može sam odabrati kombinaciju hardverskih modula ovisno o namjeni, kompleksnosti rasvjetne konfiguracije te budžetu. Softversko i hardversko sučelje su na hrvatskom jeziku, a za upravljanje sustavom dovoljna je 30-minutna obuka!

 

Svaki LumiLux sustav u potpunosti se prilagođava određenom objektu i konfiguraciji rasvjetne opreme koja se u njemu nalazi, što omogućava korisniku jednostavnu kontrolu rasvjete bez potrebe za savladavanjem raznih programerskih elemenata i tehničkih pojmova vezanih za profesionalne kontrole rasvjete.

 

Svaki se sustav isporučuje po sistemu "ključ u ruke", s profesionalno predprogramiranim scenama i sekvencama rasvjete prema prethodnom dogovoru s klijentom. Nadogradnja sistema, bilo softverska ili hardverska, brza je i jednostavna!

 

LumiLux kontrolni moduli idealni su i za nadogradnju postojećih kontrolnih sistema u klubovima i multimedijalnim dvoranama!

 

 

Prednosti LumiLux kontrolnih sustava:

* modularna koncepcija - kombinacije hardverskih modula za razne tipove objekata

* potpuna integracija u postojeću konfiguraciju rasvjetne i show opreme

* iPad® i iPhone® kontrola cijelog rasvjetnog sistema uz LumiLux Wireless modul

* atraktivne rasvjetne scene i sekvence dostupne na dodir tipke

* sistemi se isporučuju po sistemu "ključ u ruke"

* jednostavna i brza nadogradnja sistema hardverskim i softverskim modulima

* mogućnost integracije s postojećim softverskim kontrolama rasvjete

 

Kontaktirajte nas za više informacija!

 

 

 

 

LumiLux moduli: