" />

O tvrtki

Tvrtka LumiLas je trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu, nastalo s vizijom spoja vrhunske opreme i iskusnih stručnjaka. Specijalizirali smo se za iznajmljivanje i montažu profesionalne show opreme, dizajn i projektiranje scenske rasvjete te za rad u području laserske tehnologije u zabavnoj industriji. Radimo na području cijele Hrvatske, no na zahtjev klijenta i izvan granica RH.

U našoj se ponudi nalazi kompletna tehnička oprema za realizaciju najzahtjevnijih projekata poput koncerata, korporativnih evenata, sajmova, kongresa i vjenčanja. Važno je napomenuti da u radu koristimo isključivo profesionalnu opremu renomiranih europskih proizvođača jer isključivo takva oprema jamči najvišu razinu usluge! Posebno smo ponosni na naš rad s profesionalnim laserima, te na korporativno članstvo u međunarodnoj udruzi laserista - ILDA. Naš su rad prepoznale i najpoznatije međunarodne laserske tvrtke MediaLas i Pangolin Laser Systems Inc. čiji smo distributeri za Republiku Hrvatsku. Zastupamo i poznate proizvođače profesionalne rasvjete, specijalnih efekata te pozornica i aluminijskih konstrukcija.

Naš tim suradnika sastoji se od mladih iskusnih ljudi, stručnjaka u svojim područjima, koji svom poslu pristupaju ozbiljno i s entuzijazmom. Edukacija našeg osoblja uvijek nam je bila prioritet, stoga su naši tehničari i inženjeri redoviti posjetitelji stručnih skupova, radionica i sajmova u Europi i svijetu. No, LumiLas tehnički tim ne sastoji se samo od djelatnika tvrtke. Tijekom našeg rada ostvarili smo mnoge inozemne i domaće kontakte s priznatim stručnjacima i pionirima moderne show tehnologije.

Ne. Tijekom cijele večeri, rasvjetom i efektima upravlja član našeg programerskog tima. Na ovaj se način postiže savršena integracija rasvjete i svjetlosnih efekata u glazbeni program našeg vjenčanja.

Naravno! Čim uplatite akontaciju, dobijate potvrdu o uplati iste, koja je službeni dokument.